Jedinstvo i Rudar remizirali u Bihaću

1. liga FBiH

Jedinstvo i Rudar remizirali u Bihaću

M. Skaka

Nogometaši Jedinstva jučer su na stadionu Pod borićima u Bihaću u okviru derbija 16. kola Prve lige FBiH pred 2000 gledatelja remizirali sa ekipom Rudara iz Kaknja 1:1. Strijelci su bili Adis  Čulov za Kakanj i Elvis Mehadžić za Jedinstvo.

Jedinstvo je od prvog minuta krenulo silovito ka golu Rudara, tako se redaju šanse preko Abdića, Gagula, Mehadžića.. ali rezultat je ostao nepromjenjen. Gosti iz prve svoje prilike na utakmici dolaze do vodstva. Kečanović loše izbija loptu, ona dolazi do Čulova kojem nije bilo teško matirati Harbaša za hladan tuš Pod borićima.

U drugom dijelu utakmice puno bolja igra domaćina, tako u 56. minuti nakon ubačaja Mešića u kazneni prostor gostiju Mehadžićg glavom efektno trese Hafdžićevu mrežu za erupciju oduševljenja na stadionu u Bihaću. Mogli su crveno  bijeli i do vodstva, ali danas nije bilo sreće.

U narednom kolu Jedinstvo gostuje u Goraždu, istoimenoj ekipi.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.