Jedinstvo otputovalo na pripreme u Medulin

Bišćani sedam dana na Jadranu

Jedinstvo otputovalo na pripreme u Medulin

Nogometaši Jedinstva jutros su sa stadiona Pod borićima u Bihaću otputovali na sedmodnevne pripreme u Medulin. Predviđeno je da crveno-bijeli u ovom jadranskom gradu odigraju nekoliko kontrolnih utakmica.

"U ovom dijelu Hrvatske priprema se niz jakih ekipa, tako da vjerujem da ćemo imati kvalitetne provjere koje će nam pokazati na kojem je nivou naš sastav. Najvažnije je da ćemo raditi u optimalnim uvjetima, za razliku od ovih koje smo imali prethodni dana u Bihaću", rekao je za službenu internet prezentaciju Jedinstva šef struke Senad Smajić.

Kad već nije imao sreće s vremenom, Smajić barem može biti zadovoljan činjenicom da se niko od nogometaša nije povrijedio po snježnim i ledenim terenima.

"Da, na našu sreću, svi igrači su zdravi i rade maksimalnim tempom. Dolaskom Fadila Čizmića, Enesa Brčaklića, Muamera Gagule, Damira Poturovića, Medina Mehmedovića i Semira Slomića pojačana je borba za svaku poziciju u timu, što mene kao trenera raduje. Vjerujem da će nam zdrava konkurencija donijeti neophodan kvalitet i snagu za nastavak u proljetnom dijelu prvenstva", zaključuje Smajić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.