Jedinstvo počelo sa pripremama

Prva liga Federacije BiH starta 16. avgusta

Jedinstvo počelo sa pripremama

S. Grebović

Iako sa malim zakašnjenjem, u ponedjeljak su počele pripreme Nogometnog kluba Jedinstvo iz Bihaća za novu sezonu u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Na prvom treningu pojavilo se šesnaest igrača, a ostali će se priključiti do kraja ove sedmice.

Klub od igrača niko nije napustio, izuzev trenera Branislava Pekeza, a kako nam je rekao Edin Mulić, direktor NK Jedinstvo, treninge će do pronalaska novog šefa stručnog štaba voditi Denis Čavkić, bivši igrač ovog kluba, a  moguć je i njegov ostanak na kormilu Jedinstva.

Treninzi će se odvijati dva puta dnevno, a prvi dio priprema bazirat će se na sticanju fizičke spreme. Zbog nedostatka financijskih sredstava kompletne pripreme nogometaši Jedinstva obavit će u Bihaću.

Inače, prvenstvo, u prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine počinje 14. avgusta ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.