Jedinstvo protiv Podgrmeča, Berberović skraćuje spisak

Druga provjera za Bišćane

Jedinstvo protiv Podgrmeča, Berberović skraćuje spisak

Nakon poraza od Rudara iz Prijedora, nogometaši Jedinstva u subotu će odmjeriti snage protiv Podgrmeča iz Sanskog Mosta.

Susret se igra Pod Borićima sa početkom u 18 sati.

“Što se tiče utakmice u Prijedoru, ona nam je pokazala mnoge stvari. Imali smo priliku da vidimo gdje smo u odnosu na ekipu Rudara, koja je glavni favorit u Prvoj ligi RS-a i koji su počeli sa treninzima 2 sedmice prije nas. Priliku za dokazivanje su imali svi igrači po poluvrijeme i vidjelo se da su igrači u drugom poluvremenu, izuzev par njih na dosta nižem nivou, te da nisu mogli pratiti ritam utakmice. Bilo je tu i 4 juniora, kojima smo dali priliku jer igraju završnicu juniorske lige i bore se za plasman u PL BiH. Ni ekipa iz prvog poluvremena nije pokazala mnogo, nedostaje tu još dosta rada, a imamo nekoliko novih igrača i treba vremena da se to uklopi sve u jednu cjelinu. Još ovu sedmicu ćemo raditi s ovim brojem igrača, a poslije utakmice u subotu ćemo skraćivati spisak i pokušati dovesti ono sto je deficitarno. Utakmicu protiv Podgrmeča će igrati neki igrači više, a neki manje i već ćemo od te utakmice tražiti većinu igrača za startnu postavu", kazao je šef struke Bišćana Muhamed Berberović.

Jučer je održan i žrijeb Prve lige, a Jedinstvo je u prva dva kola domaćin. Prvo GOŠK-u, a zatim Zvijezdi Gradačac.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelikiMislilac
Zdravi Celik, Leotar i Jedinstvo bi valjali u pl. To su ipak gradovi
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi