Jedinstvo s Posušjem otvara sezonu

Promjene u igračkom kadru Biščana

Jedinstvo s Posušjem otvara sezonu

S. Grebović

Nogometaši Jedinstva danas će otvoriti sezonu 2009/2010 prve lige Federacije Bosne i Hercegovine. Crveno - bijeli u prvom kolu dočekuju ekipu Posušja, koja je prošle sezone igrala u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Prema riječima Irfana Demirovića, šefa stručnog štaba NK Jedinstvo, ekipa u ovu sezonu ulazi s dosta promjenjenim sastavom u kojem je dosta novih igrača.

Međutim, uprkos promjenama u igračkom kadru Demirović očekuje pobjedu te uspješno otvaranje nove sezone.

U današnjem susretu s Posušjem Jedinstvo bi treblo istrčati u sljedećem sastavu: Kaltak, Vojić, Mulić, Trejić, Šušnjar, Šadić, Jusović, Čahtarević, Mehadžić, Mirvić, Delić.

Susret se igra danas ( petak, 14.08.09 ) s početkom u 17h na stadionu Pod Borićima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti