Jedinstvo se pojačava

Jedinstvo se pojačava

Nogometni klub Jedinstvo pojačao je svoje redove sa dva nova igrača, iako je transfer rok tek jučer zvanično otpočeo.

Aldin Kovačević i Elvis Mehadžić novi su igrači bihaćkog Jedinstva, a trenutno se pregovara sa još nekoliko igrača, navodi portparol kluba Aljo Bobić. Održan je sastanak sa općinskim načelnikom u cilju stabilizacije kluba, a uskoro će biti održana i Skupština kluba na kojoj će se izabrati novo rukovodstvo.

"Nogometni klub Jedinstvo pregovara s još nekoliko igrača, ali vam još uvijek ne mogu otkriti imena, jer trenutno traju pregovori. U konstruktivnom razgovoru sa općinskim načelnikom razmotreni su prijedlozi i mišljenja, te realna rješenja za boljitak kluba i sportista koji su, bez obzora na trenutne okolnosti, predani i posvećeno svojim profesionalnim obavezama", rekao je Bobić, te dodao:

"Ovom prilikom podijeljena su i određena zaduženja, kako u pogledu analize i sanacije stanja, raznih potraživanja, dugovanja, te plana aktivnosti i obezbjeđenja potrebnih financijskih sredstava za finansiranje NK jedinstvo do kraja prvenstva."

Nareni sastan zakazan je za 8. februar, a na njem uće se razmotriti učinjeno, kao i dalji koraci prema rasporedu takmičenja i obavezama kluba.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.