Jelisavac: Očekuje nas teška utakmica

Trener Rudara pred meč sa Podrinjem

Jelisavac: Očekuje nas teška utakmica

D. Vejo

Zlatko Jelisavac i njegovi izabranici za protivnika u četvrtom kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske imaće ekipu Podrinja iz Janje.

Ovo će biti duela direktnih konkurenata za drugu poziciju u prvenstvu. Prijedorčani su zapali u blagu rezultatsku krizu, što je tim iz Janje maksimalno iskoristio i preuzeo drugo mjesto.

Šef struke domaće ekipe na ovoj utakmici kazao je da očekuje izuzetno težak meč, jer kako kaže, ekipa Podrinja zna da igra fudbal.

"Očekuje nas jedna dosta teška utakmica. Ekipa Podrinja je veoma iskusna. Igraju kvalitetan fudbal ove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske što govore i rezultati. Oni deset kola nisu doživjeli poraz. U zadnjem kolu regularnog dijela prvenstva smo poraženi kod njih rezultatom 1:0, dok smo ih kod kuće dobili sa 2:0. To govori da nas čeka dobar meč", ističe trener Rudara, Zlatko Jelisavac.

Svoja očekivanja od predstojećeg susreta, rekao je i vezista Rudara.

"Ukoliko odigramo maksimalno skoncentrisano i budemo pravi, rezultat neće izostati. Smatram da zaslužujemo drugo mjesto, jer smo na istom bili tokom većeg dijela prenstva", dodaje fudbaler Srđan Malinović.

Tim iz grada na Sani u susret sa Podrinjem ulazi dosta oslabljen. Jelisavac neće moći da računa na prvog strijelca prvenstva Draška Lolića koji ima tri žuta kartona, dok su pod prehladom Mile Popović i Rastko Rokvić.

Utakmica između Rudara i Podrinja igra se sutra od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi