Rudar poražen od Olimpica

Jelisavac: Težak poraz, imamo dosta problema

Fudbaleri Rudara u 18. kolu i ujedno posljednjem u ovoj polusezoni visoko su poraženi od Olimpica, a konačan rezultat utakmice odigrane na Koševu glasio je 6:2. 

Nakon utakmice trener gostiju Zlatko Jelisavac nije krio da je nezadovoljan trenutnom situacijom, ističući da će Rudar u prijelaznom roku morati sklopiti tim dostojan igranja u Premijer lige BiH. 

"Težak poraz, mi smo se pribojavali ove utakmice. Imali smo u vidu da je Olimpic imao problem sa realizacijom, a nažalost u ovoj utakmici ta realizacija im se pokazala dobra. Mi imamo dosta problema vezanih za igrački kadar i jedva smo sklopili tim za ovu utakmicu. Nadam se da ćemo ovu pauzu iskoristiti da igrački kadar dovedemo u onaj nivo koji je dostojan igranja u Premijer ligi", kazao je Jelisavac prisutnim novinarima. 

Današnjim porazom Rudar je pao na 14. poziciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti