Jenkinson želi nastavak dobrih rezultata

Jenkinson želi nastavak dobrih rezultata

Carl Jenkinson, igrač Arsenala, poziva svoje suigrače da nastave sa dobrim rezultatima, nakon 6 uzastopnih utakmica bez poraza.

"Želimo pobjeđivati. Od velikog značaja je nastavak naše serije nepobjedivosti. Igramo jako dobro i želimo nastaviti u tom smijeru.", izjavio je mladi Carl Jenkinson, te se osvrnuo na sinoćnji susret Topnika, protiv Marseilla:

"Željeli smo doći do tri boda, ali ipak smo zadovoljni, jer serija se nastavlja. Očigledno, naš cilj je da pobijedimo u svakom susretu. Sačuvali smo svoju mrežu, što je također jako pozitivno. Prvi smo u grupi i sve je u našim rukama."

Podsjetimo, sinoć je Arsenal na svom Emiratesu ugostio Marseille. Susret je završio rezultatom 0:0, a Carl Jenkison, mladi igrač Topnika, je odigrao svih 90 minuta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.