Jermain Defoe se vraća u Premiership

Napušta Toronto

Jermain Defoe se vraća u Premiership

Bivši napadač Tottenhama Jermain Defoe po svemu sudeći mogao bi ponovo zaigrati u Premier ligi, ali ne u dresu svog bivšeg kluba.

Interesovanje za ovog fudbalera su još ljetos pokazali QPR, Leicester i Crystal Palace ali do realizacije transfera nije došlo. 

Čini se da je najuporniji QPR koji za razliku od druga dva navedena kluba još nije odustao od dovođenja bivšeg reprezentativca Engleske.

Jermain Defoe je u posljednje vrijeme nastupao za Toronto u kojem je pružao dobre partije u MLS ligi, a navodno bi u narednih nekoliko dana trebao doputovati u London gdje bi obavio pregovore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.