Ješe: Bodovi ostaju na Koševu

Vukovi dočekuju Čelik

Ješe: Bodovi ostaju na Koševu

Adnan Beganović

U okviru 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u nedjelju će na Koševu snage odmjeriti Olimpik i Čelik, a jedan od najboljih igrača popularnih Vukova, Vedran Ješe, uvjeren je da će bodovi ostati u Sarajevu.

"Vidite mi smo jesenas bili bolji i odnijeli puni plijen iz Zenice, ali ova ekipa Čelika se dosta razlikuje od one jesenje. Vidi se da su u Zenici konsolidovali redove, igraju mnogo bolje i sigurno je da na Koševo dolaze da pokušaju napraviti povoljan rezultat. Ipak, moramo ih razočarati ali bodovi će ostati u Sarajevu", rekao je Ješe i dodao:

"Mi smo sportisti i u svakoj utakmici idemo na pobjedu pa tako i u ovoj. Mi imamo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, i siguran sam da imamo kvalitet da sa svakim možemo odigrati ravnopravno pa i ostvariti pobjedu. Mislim da ćemo u nedjelju sigurno slaviti, a želja mi je da svi koji dođu na utakmicu sa iste odu zadovoljni."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti