Ješe: Ne smijemo izgubiti

Uoči večerašnjeg susreta

Ješe: Ne smijemo izgubiti

Adnan Beganović

U okviru 1. kola Premijer lige BiH večeras će na Koševu snage odmjeriti domaći Olimpik i aktuelni šampion Bosne i Hercegovine Željezničar, a jedan od najiskusnijih i najboljih igrača popularnih Vukova Vedran Ješe pred utakmicu za naš portal ističe da bi bio zadovoljan i remijem.
"Nakon napornih priprema konačno počinje prvenstvena utrka i na startu igramo sa najtežim protivnikom. Svjesni smo šta nas očekuje u večerašnjem duelu, a mene lično bi zadovoljio svaki rezultat osim poraza."

"Dake, daćemo sve od sebe da dođemo do trijumfa, no kada sve saberem i oduzmem i remi bi nam mnogo značio", rekao je Ješe za SportSport.ba i dodao:

"Od mog dolaska u Olimpik igrali smo dvije utakmice sa Željezničarom. U obje smo poraženi, a ja se nadam da će treća biti sreća, odnosno da ćemo večeras iz utakmice izaći barem s bodom. Jako nam je bitno da ostanemo neporaženi jer u narednom kolu idemo Leotaru, a onda nam dolazi Široki Brijeg. U Trebinju se teško vaditi, a Široki je uvijek opasan, tako da večeras moramo dati sve od sebe".

Tokom prelaznog roka u redove Olimpika došao je veliki broj igrača, a Ješe smatra da će se tek za mjesec ili dva vidjeti koji su igrači zapravo pojačanja, a koji nisu.

"Došlo je mnogo igrača tokom prelaznog roka i to nam ne ide u korist. Mnogi od njih su se momčadi priključili tek u finišu priprema pa je sasvim normalno da na samom početku prvenstva i ne pokažu ono što znaju. Trebaće vremena da se to sve uigra i očekujem tek za nekih mjesec dana da će bh. javnost vidjeti pravu snagu Olimpika. Mislim da je Borac najbolji pokazatelj da dovođenje kvalitetnih pojedinaca, odnosno mijenjanje gotovo čitave momčadi i ne mora značiti uspijeh", zaključio je Ješe.

Treba istači da će se ulaznice za vešerašnju utakmicu moći kupiti i na stadionu Grbavica, a cijena je 7 KM jug, te 10 KM istok i zapad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.