Ješe: Razmišljamo samo o pobjedi

Iskusni prvotimac Olimpica za SportSport.ba

Ješe: Razmišljamo samo o pobjedi

Defanzivac Olimpica, Vedran Ješe kaže kako vjeruje da njegova ekipa može doći do pobjede u Banovićima ukoliko se neke stvari poslože, te ističe kako je zadovoljan nastupima svoje reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2012.

Olimpic u okviru 10. kola Premijer lige igra protiv Budućnosti u Banovićima, a sarajevska ekipa odlično igra na strani, te su u četiri utakmice tri puta se kući vraćali sa punim plijenom. 29-godišnji defanzivac je optimističan i smatra kako mogu nastaviti sa dobrim igrama u gostima.

"Mislim da možemo nastaviti dobre partije u gostima i savladati Budućnost. Tako su pozicionirani da mi ne smijemo razmišljati ni o čemu osim o pobjedi. Najbitnije je da se ne izgubi u ovom susretu, mada opet kažem mi idemo na tri boda", rekao je Vedran Ješe, bivši član Zagreba, Trnja, Dinama, Intera Zapreščić, Thuna, Beni Yehude i Ashdoda.

Bivši reprezentativac Hrvatske, u razgovoru za SportSport.ba istakao je kako je zadovoljan nastupima svoje reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine. i smatra kako bi se bez većih problema trebali plasirati u Poljsku i Ukrajinu.

"Zadovoljan sam nastupima Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine. Pobijedili su ovu zadnju utakmicu, iako igra nije bila bajna ipak tri boda su najbitnija. Dobro stoje u grupi i mislim da će na kraju završiti na prvom mjestu ispred Grčke, iako su podbacili kod kuće protiv njih."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.