Jesenji lider u Višegradu

Prva liga RS – 16. kolo

Jesenji lider u Višegradu

Danas počinje drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske u fudbalu, a u centru pažnje biće gostovanja vodećeg dvojca, jesenjeg lidera Rudar Prijedora i drugoplasiranog Proletara.

Prijedorčani će prve bodove u tzv. proljetnom dijelu šampionata tražiti u Višegradu, gdje će im domaćin biti Drina HE, dok će tim iz Teslića gostovati kod Glasinca na Sokocu.

Treće pretendent na Premijer ligu BiH u ovoj sezone, ekipa Kozare u Bosanskoj Gradišci biće domaćin banjalučkom BSK-u.

Parovi 16. kola Prve lige RS: VIŠEGRAD: Drina HE - Rudar Prijedor, BOSANSKA GRADIŠKA: Kozara - BSK, BOSANSKI NOVI: Sloboda - Radnik, SOKOLAC: Glasinac - Proleter, PRNJAVOR: Ljubić – Famos, BOSANSKI ŠAMAC: Borac (BŠ) - Drina (Z), DOBOJ: Sloga – Jedinstvo, GACKO: Mladost – Sutjeska.
Sve utakmice igraju se danas od 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti