Ješić: Igrat ćemo našu igru, Tatomirović: Nadamo se pobjedi

Sarajevo gostuje u Kaknju

Ješić: Igrat ćemo našu igru, Tatomirović: Nadamo se pobjedi

FK Sarajevo u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostuje ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Atmosfera u svlačionici aktuelnog prvaka naše zemlje je dobra nakon dvije uzastopne visoke pobjede, a bordo momci u takvom ritmu žele nastaviti i u periodu koji dolazi.

“Atmosfera u našoj ekipi je dobra pred sutrašnju utakmicu. Dobro je što iz sedmice u sedmicu imamo sve manje i manje povrijeđenih igrača u našem kadru, a u puni trenažni proces su se vratili Ikande i Kovačević. Što se tiče ekipe Mladosti, imamo sve potrebne informacije i podatke o našem protivniku. Ipak, stalno ponavljamo ono što je najvažnije za nas, a to je da nam je bitno kako ćemo mi igrati i kako ćemo uspostaviti naš stil igre. Vjerovatno će biti promjena u grupi od 18, a da li će biti promjena u početnom sastavu, to ćemo vidijeti”, rekao je šef stručnog štaba Miodrag Ješić.

“Naša forma je u usponu, radimo dobro na treninzima i želimo nastaviti kako igramo na posljednje dvije utakmice. Što se tiče ekipe Mladosti, napravili su finu ekipu, sačinjenu od nekoliko iskusnih igrača. Smatram da će utakmica biti dobra, da će sigurno gledaoci uživati, a uz podršku naših navijača, vjerujem da možemo zabilježiti novi uspjeh.”, riječi su kapitena Ivana Tatomirovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret Mladosti i Sarajeva igra se sutra s početkom u 13:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.