Ješić: Nisam zadovoljan, ali igračima nemam šta zamjeriti

Trener FK Sarajevo nakon remija

Ješić: Nisam zadovoljan, ali igračima nemam šta zamjeriti

Fudbaleri Sarajeva su danas napravili korak unazad u borbi za naslov prvaka BiH odigravši samo 1:1 sa Rudarom u Prijedoru.

Šef stručnog štaba tima sa Koševa Miodrag Ješić nakon utakmice nije bio zadovoljan rezultatom i osvojenim bodom, ali je istakao da igračima nema šta zamjeriti.

"U prvom poluvremenu smo imali šansu da povedemo sa 1:0 iz penala, kojeg smo promašili, a onda u narednom napadu primamo gol. Umjesto da vodimo, mi odjednom gubimo. To je fudbal", rekao je Ješić, te dodao:

"U drugom poluvremenu smo krenuli po poravnanje i preokret. Uspjeli smo izjednačiti na samom startu, a do kraja smo imali još nekoliko prilika za pobjedu, a pogodili smo i stativu. Nisam zadovoljan bodom, ali igračima nemam šta zamjeriti. Borili su se po ovom teškom terenu koliko su mogli. Domaćinima čestitam na dobroj utakmici".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Sarajevo je ovo bio 39. osvojeni bod u ovoj sezoni Premijer lige, a bordo tim se nalazi na trećoj poziciji iza Slobode i Zrinjskog.


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi