Ješić očitao lekciju igračima zbog ignorisanja navijača

Trener Sarajeva razočaran

Ješić očitao lekciju igračima zbog ignorisanja navijača

Fudbaleri Sarajeva protekle sedmice priredili su novo razočarenje svojim navijačima za 69. rođendan kluba. Aktuelni šampioni BiH u susretu 13. kola poraženi su od Mladosti, a prilično burno je bilo treće poluvrijeme na stadionu u Doboju kod Kaknja. 

Naime, nakon poraza fudbaleri Sarajeva odbili su pozdraviti navijače koji su u velikom broju stigli da podrže svoje ljubimce, a to je mnogo "zaboljelo" trenera Miodraga Ješića koji je na treningu izrazio nezadovoljstvo i potom očitao lekciju 'umišljenim' izabranicima. 

Srbijanski stručnjak je razočaran odnosom fudbalera prema navijačima i na treningu održanom na Butmiru saopštio je da će ih u budučnosti, ukoliko se ponovi takav postupak, žestoko kažnjavati. 

Sarajevo je porazom od Mladosti zauzelo petu poziciju u Premijer ligi BiH i trenutno ima šest bodova manje od vodeće Slobode. Divovi će priliku za iskupljenje tražiti upravo protiv Slobode, koja u narednom kolu gostuje na Koševu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.