Trener Sarajeva nakon poraza od Maribora

Ješić: Vidjeli smo danas ono što smo htjeli da vidimo

Edmir Škorić

Miodrag Ješić, trener Sarajeva, nije previše nezadovoljan nakon poraza od Maribora. 

Bordo tim je poražen s 3:1, Ješić je nezadovoljan, jasno, rezultatom, ali igrom nije.

"Igrali smo protiv kvalitetne ekipe koja zna da iskoristi svaku šansu. Nismo ušli kako treba u utakmicu. Rezultat nije nebitan, ali nije najbitniji. Imali smo više od igre u prvih 45 minuta. Možemo da budemo zadovoljni kako smo igrali. Ono što smo htjeli da vidimo, danas smo vidjeli. Sve je dobro osim rezultata", rekao je Ješić.

"Čestitam Mariboru, ali i to je nogomet. Maribor je ušao tri puta su kazneni prostor i dali su tri gola, a i to je kvalitet. Dobili smo dva gola iz prekida, što ne smije da se dešava, no ima dosta vremena da se sve ispravi".

Fizička sprema zadovoljavajuća

"U ovom dijelu priprema, možemo da budemo zadovoljni fizičkom spremom, ali radićemo na taktičkom planu. Zato i igramo po 45 minuta, idemo iz trenažnog procesa utakmici, dok to neće biti slučaj kada bude prvenstvo. Novi igrači su se uklopili, ali vjerujem da će biti još bolje".

Hoće li biti promjena protiv Astane?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrat ćemo ponovo s dva tima, ali može se desiti da bude nekih promjena"

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi