Pred meč s Čelikom

Ješić: Vjerujemo u ovaj tim

Edmir Škorić

U prostorijama Sarajeva održana je press konferencija povodom utakmice 20. kola Premijer lige BiH protiv Čelika, koja se igra sutra (subota).

Novinarima su se obratili trener bordo tima Miodrag Ješić i najbolji igrač kluba Haris Duljević.

"Dobra stvar je što su četvorica igrača odradili suspenzije. Nema povrijeđenih igrača, ali imamo taj problem s virozom. Poslije treninga ćemo odrediti 18 igrača koji idu u hotel i koji se spremajju za sutrašnju utakmicu i iz te grupe odvojit ćemo prvih 11, tako da ćemo tek pred samu utakmicu znati sastav", rekao je Ješić.

"Čelik je klub sa tradicijom. Ima svoju historiju, Zenica je fudbalski grad. Dok sam bio u Partizanu, kao igrač, ugostili smo Čelik u Beogradu i svi smo očekivali unaprijed pobjedu. Počela je utakmica, poveli smo 1:0, a jedan centaršut i Čelik dolazi do boda i ide kući zadovoljan. Svaki klub ima svoje personalne probleme, ali odsustvo nekolicine igrača u nekoj ekipi ne znači nužno i problem".

"Vjerujemo u ovaj tim. Dobro smo se spremili. Svaka utakmica je teška, ali je najbitnije kako će igrati Sarajevo".

Vidi video!

Haris Duljević:

"Svaku utakmicu idemo na pobjedu, ali ne smijemo podcijeniti ekipu Čelika. Znali smo u zadnje vrijeme naprviti kikseve, ali nadamo se da nam se to sutra neće desiti. Dat ćemo 110 posto mogućnosti da pobijedimo sutra", rekao je Duljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nisam zadovoljan rezultatom protiv Zrinjskog. Bili smo puno bolji protivnik, dosta šansi, ali šta da se radi. Ostaje isti razmak između nas i lidera, ali jedno kolo manje, no nadam se da ćemo ispraviti grešku".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi