Ješić zadovoljan, Musemić razočaran

Sarajevo slavilo u derbiju

Ješić zadovoljan, Musemić razočaran

A. Beganović

U derbiju 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva su s minimalnih 1:0 savladali Slobodu.

Duel Sarajeva i Slobode nije opravdao očekivanja, odnosno susret nije bio pretjerano kvalitetan, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka više razloga za zadovoljstvo imao je trener Bordo ekipe, Miodrag Ješić.

Srbijanski stručnjak je danas malo promiješao karte, neke do ovog kola nezamjenjive je ostavio na klupi, a nakon Advana Kadušića pružio je priliku i mladom Adnanu Osmanoviću da upiše prve minute za seniorski tim.

"U goste nam je stigao lider, tvrda utakmica bez mnogo prilika. Znali smo da Sloboda igra čvrsto i zasluženo su na vrhu tabele. Zadovoljan sam željom i borbom i naravno pobjedom. Imamo mnogo povrijeđenih igrača i moram biti zadovoljan pobjedom. Sloboda je kvalitetan tim, koji je dobro vođen s klupe, nakon susreta je izjavio Ješić, dok je trener Slobode, Husref Musemić istakao:

"Slaba predstava moje ekipe. Sarajevo je zasluženo pobijedilo, odigrali smo slabu utakmicu. Nismo bili na nivou, osim prilike u zadnjoj minuti, koja je bila plod slučajnosti."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.