Jeste li vidjeli kakav automobil vozi Elvir Baljić?

Dok Baljić trenira, drugi slikaju automobil

Jeste li vidjeli kakav automobil vozi Elvir Baljić?

Vijest da je Elvir Baljić novi šef stručnog štaba Tuzla Cityja predstavljala je pravo iznenađenje za ovdašnju sportsku javnost.

Nekada sjajni fudbaler koji je, između ostalog, igrao za Fenerbahče, Galatasaray i Real posljednjih desetak godina pliva trenerskim vodama, a svoj put sada je nastavio u - Premijer ligi BiH.

Kako je u proteklom periodu bez angažmana, Baljić je odlučio prihvatiti poziv Azmira Husića i preuzeti klupu Tuzla Cityja pred kojim je, kako je rekao na svom predstavljanju, velika budućnost.

Bit će sigurno zanimljivo za vidjeti kako će se legendarni Baljić snaći u Premijer ligi, a dok se prethodnih dana pripremao za svoj debi protiv Zvijezde 09, neprimijećen, naravno, nije ostao ni njegov automobil. Dok je u našoj zemlji Baljić se služi bijelim Range Roverom starim skoro deset godina, što zapravo pokazuje i njegovu skromnost kada su u pitanju limeni ljubimci. 

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Baljić je bio asistent Safetu Sušiću u "A" reprezentaciji BiH, a potom i kasnije u Alanyasporu i Akhisarsporu, dok je samostalno vodio samo Karabukspor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

View this post on Instagram

A post shared by Elvir Baljic (@elvbalic) on

Promo

Top Komentari

magistar
Čuvaj se ti da te Zvijezda 09 ne mazne sutra. A onda još dva poraza i baj baj... Bošnjaković vas je sve izdigao, on zna da serija mora stati i da će Tuzla polako ali sigurno ka donjem dijelu tabele gdje joj je i mjesto. Čovjek razgulio na vrijeme, ne čekajući otkaz
4 13
Sejo1979
Ljubomora bosanska nikad kraja nema cim.je cobjek uspjesan ima dobar zivot ako jos ima dobar auto dobru zenu a joj nema veceg i goreg lopova od njega odma cista ljubomora nista drugo i zavist nasa koja nas kopa i goni na svadju izmedju brace sestara jarana
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi