Jesus: Najbolja ekipa nije osvojila Evropsku ligu

Razočarani Jorge

Jesus: Najbolja ekipa nije osvojila Evropsku ligu

Trener Benfice Jorge Jesus drugu godinu zaredom iz finala Evropske lige otišao je pognute glave. Njegovi su fudbaleri, smatra 59-godišnji stručnjak, bili bolji u Torinu i zaslužili su trijumf.

„Sevilla je počela bolje, ali kako je utakmica odmicala, mi smo napredovali i bili bolji tim na terenu. Pokazali smo snagu i stvorili brojne prilike, ali nismo uspjeli postići gol. Najbolja ekipa nije osvojila Evropsku ligu,“ izjavio je Jesus i dodao:

„Čestitam svojim igračima i nemam im što zamjeriti. U fudbalu je tako, ne pobjeđuje uvijek najbolji. Sevilla je osvojila naslov i ja joj čestitam na tome.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.