Jevrić: Možemo do bodova u Travniku

Mladost želi novu pobjedu

Jevrić: Možemo do bodova u Travniku

Neriješenim rezultatom protiv favoriziranog Sarajeva ekipa Mladosti vratila je samopouzdanje i sad sa velikim optimizmom dočekuju srijedu i gostovanje Travniku. 

U klubu iz Velike Obarske ne kriju da žele sva tri boda. "Igra koju smo pružili protiv Sarajeva nam je putokaz kako treba da se suprotstavimo Travniku. Ako ponovimo izdanje od nedjelje onda neće biti problema i bodovi će biti naši. Silno želimo da se iz Travnika vratimo sa cijelim plijenom," ne krije ambicije trener Mladosti Dušan Jevrić.

Srbijanski stručnjak upozorio je svoje igrače. "Travnik nema rezultate, ali to ne znači da su bez kvaliteta. Moramo da budemo oprezni i ne smijemo da ih podcijenimo, jer to bi tek moglo skupo da nas košta. Narednog rivala respektujemo, ali ga se ne plašimo," dodao je Jevrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.