Jevrić nakon poraza od Drine: Nismo bili na nivou

Jevrić nakon poraza od Drine: Nismo bili na nivou

Adnan Beganović

U 3. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine neugodan poraz na svom terenu su pretrpjeli fudbaleri Mladosti, koje je s 2:0 savladala Drina.

U Mladosti su olako shvatili utakmicu protiv Drine pa su na kraju morali da rivalu čestitaju na pobjedi. Trener Dušan Jevrić je upozoravano na ozbiljnost rivala, no njegova upozorenja bila su uzaludna.

"Imali smo loš dan i nismo protiv Drine odigrali na željenom nivou kao što je to bilo protiv Borca i Veleža. Nismo iskoristili svoje prilike pa više od časnog poraza nismo mogli da doživimo. Ova utakmica nam je velika opomena i nadam se da smo izvukli određene pouke", kaže trener Mladosti Dušan Jevrić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.