Jevrić sprema iznenađenje Musemiću

Mladost gostuje na Koševu

Jevrić sprema iznenađenje Musemiću

A. Beganović

Pauzu u prvenstvu u taboru Mladosti su iskoristili da imenuju novog šefa stručnog štaba, tako da će ekipu protiv Sarajeva voditi Dušan Jevrić umjesto Mile Milanovića, koji je podnio ostavku.

Jevrić već desetak dana radi sa timom, a odigrali su i utakmicu protiv Donjeg Srema, člana Jelen Superlige Srbije.

"Taj meč je završen bez golova, ali za mene rezultat nije bio u prvom planu, već sam želio da se malo bolje upoznam sa igračkim kadrom. Mladost ima solidu ekipu, koja posjeduje kvalitet i vjerujem da će momci na Koševu opravdati ove moje riječi", smatra Jevrić.

Nekadašnji trener Slavije i Radnika dobro poznaje rivale u Premijer ligi, a posebno ekipu Sarajeva.

"Znam sve o Sarajevu i o njihovim igračima, ali mene interesuje to kako će moja ekipa odigrati. Mislim da će to biti mnogo bolje nego u prethodnim susretima. Igrače sam razdrmao i sve je do njih. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice onda neće biti problema na terenu. Spremićemo neko iznenađenje",  dodao je Jevrić

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.