Jevrić: Zaslužena pobjeda Širokog

Musa zadovoljan

Jevrić: Zaslužena pobjeda Širokog

Široki Brijeg je na Pecari deklasirao ekipu Mladosti V.O. rezultatom 6:0. Već na poluvremenu domaćini su imali velikih 3:0 hat-trickom Ćorića.

Zadovoljan nakon utakmice mogao je biti trener domaćih, Slaven Musa, dok je gostujući trener čestitao Širokom na korektnoj igri i zasluženoj pobjedi te istakao da se oni okreću puno važnijoj utakmice, onoj u sljedećem kolu protiv Leotara.

„Čestitam Širokom na fer i korektnoj igri i zasluženoj pobjedi. Nismo imali ekipu da danas pariramo i da se odupremo kvalitetnom domaćinu. Imali smo i nekih povrijeđenih igrača ali ne želim time umanjiti pobjedu Širokog koja je korektna i zaslužena. Ono što mene zanima je sljedeće kolo i vrlo važna utakmica za nas kod kuće protiv Leotara.“, rekao je trener Mladosti Dušan Jevrić.

„Naravno da sam zadovoljan i igrom i rezultatom. Bili smo koncentrirani i agresivni od prve do zadnje minute i nismo podcijenili protivnika ni u jednom trenutku i to je bila dobitna kombinacija.“, rekao je  Slaven Musa nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.