Jevtić: Možemo iznenaditi Sarajevo

Radnik nakon poraza u Mostaru domaćin Sarajevu

Jevtić: Možemo iznenaditi Sarajevo

Jedan od najzanimljivijih mečeva petnaestog kola Premijer lige BiH sutra će na Gradskom stadionu u Bijeljini igrati Radnik i Sarajevo. 

Iako visoko poraženi u Mostaru od Veleža u prošlom kolu, Bijeljinci nisu klonuli duhom pa sa optimizmom dočekuju sutrašnju utakmicu.

„Izmaklo nam je samopouzdanje u Mostaru, međutim Sarajevo je idealna prilika da ga povratimo i iskupimo se za loše rezultate u prethodna tri kola. Neminovno je da nam nedostaje svježine, pa je stručni štab najviše na tome radio tokom sedmice. Ovakav ritam utakmica je pomalo naporan, ali jednak je za sve klubove i ne trebamo se mnogo žaliti na to. Sarajevo će ovdje doći da igra za gol više, ali vjerujem da ih možemo iznenaditi,“ najavio je Marko Jevtić koji se još uvijek nije u potpunosti oporavio, ali koji će ipak konkurisati za tim na današnjoj utakmici.

Zbog crvenog kartona zarađenog u prošlom kolu u Mostaru na golu Radnika neće biti golmana Mladena Lučića. U tim se vraća Jovo Kojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.