Jevtić se vratio u Rudar

Ništa od prelaska u Aziju

Jevtić se vratio u Rudar

D. Banović

Marko Jevtić neće u nastavku karijere igrati u Tajlandu, već će i na proljeće biti član Rudar Prijedora. Defanzivac je prije dvije nedjelje napustio Rudar i otišao u Aziju, činilo se da će tamo i ostati, ali onda se sve izmjenilo.

"Zaista nemam sreće sa odlaskom u inostranstvo, ali ne gubim nadu. Ostaću u Rudaru i sačekat ću ljeto, možda se neke stvari poklope. Bio sam blizu ugovora, ali onda je zapelo oko uslova, ali o tome ne želim da govorim u javnosti", rekao je Marko Jevtić koji se već priključio ekipi Rudara.

Fudbaleri iz Prijedora će u četvrtak krenuti na put u Hrvatsku. U Makarskoj će Rudar da boravi desetak dana, a trebalo bi da odigraju i pet utakmica. Za sad je poznato da će im protivnici biti timovi Rudara iz kaknja i Splita, a imena ostalih protivnika će se znati na licu mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.