Jevtić: Zvornik je posljednja šansa za opstanak

Mladost želi opstati, ali...

Jevtić: Zvornik je posljednja šansa za opstanak

Slabi rezultati na početku drugog dijela sezone nisu ohrabrujući za fudbalere Mladosti, koji u nastavku sezone žele izboriti opstanak. 

Upravo zbog loših igara kluba iz Velike Obarske, Drina je favorit u predstojećem susretu ova dva tima.

"Drina je favorit, ali ovo je za nas jedna od posljednjih prilika da uhvatimo priključak za ostalim ekipama koje se bore  za opstanak. Neće biti lako u Zvorniku gdje nas čeka jedan motivisan domaćin, ali moramo se izdići iznad svih problema i pokušati doći do pobjede", rekao je kapiten Mladosti Miroslav Jevtić.

Drina i Mladost se sastaju u subotu, 21.3. s početkom u 15:30. Podsjećamo, Zvorničani su u prvoj međusobnoj utakmici u ovoj sezoni u gostima slavili sa 2:0.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.