Ji-Sung: Bit ćemo prvi i kad se vratim

Južnokorejanac odlazi na Azijski kup

Ji-Sung: Bit ćemo prvi i kad se vratim

Edmir Škorić

Zbog Azijskog kupa koji se igra u Kataru, Park-Ji Sung propustit će nekoliko utakmica Manchester Uniteda, no Južnokorejanac nema sumnje da će Vragovi zadržati lidersku poziciju u Engleskoj i nakon njegova povratka.

Ji-Sung će odigrati utakmicu protiv Sunderlanda, a onda kreće put Katara gdje će sa Južnom Korejom odigrait Azijski kup.

"Potpuno vjerujem da ćemo i dalje biti prvi kada se vratim. Ne sumnjam da ćemo biti u istoj poziciji kao što smo i u ovom trenutku. Igranje za reprezentaciju je čast, ali je poprilično razočaravajuće to što ću propustiti nekoliko utakmica s Manchesterom. United ima jako dobru momčad, tako da će i bez mene odigrati dosta dobro", kazao je Park, uz dodatak:

"Sunderland je pobjedom na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja pokazao koliko može protiv velikih momčadi. Vjerovatno su uvjereni da isto mogu napraviti i na Old Traffordu. Moramo biti spremni i maksimalno koncentrirani jer sigurno neće biti lako doći do pobjede".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.