Odbio davati izjave za Sky Sports jer mu nisu popravili resiver kod kuće
Foto - Stockport

Zanimljiva priča

Odbio davati izjave za Sky Sports jer mu nisu popravili resiver kod kuće

Midhat Šljivak

Menadžer engleskog niželigaša Stockport Countyja Jim Gannon našao je zanimljiv način da se osveti Sky Sportsu jer mu nisu popravili resiver kod kuće.

Ovaj 52-godišnjak je 2008. godine odbio davati izjave za ovu TV kuću jer mu niko nije želio popraviti resiver (Skybox) kojeg je koristio kod kuće.

Ovu priču je otkrio njegov nekadašnji igrač u Stockportu Liam Dickinson.

"Odbio je da da izjavu za Sky jer mu je Skybox bio pokvaren i niko nije došao da ga popravi. Kunem vam se životom i Bogom da je to istina. Nije im želio dati intervju jer mu nisu popravili resiver", rekao je on i dodao je da je kasnije ipak sve ispravljeno:

"Vjerovatno je tada koštao klub nekoliko hiljada funti. Tek je u polufinalu doigravanja dao intervju jer je pisalo u ugovoru da mora. Mislim da su mu kasnije dali novi resiver", rekao je on.

Zaista nevjerovatna priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije