Jimenez: Nani me doveo u West Ham
Luis Jimenez

Jimenez: Nani me doveo u West Ham

Vezni igrač prvaka Italije Intera, Čileanac Luis Jimenez, izjavio je kako je njegova posudba u West Ham rezultat inicijative sportskog direktora engleske ekipe Gianluce Nanija.

“Tehnički dirketor West Hama Gianluca Nani pokušao me dovesti u Bresciu još prije šest godina, kada je tamo radio, a sada je upravo on najzaslužniji što dolazim u West Ham na pozajmnicu”, rekao je Luis Jimenez.

“Ono što me raduje kod prelaska u West Ham jeste činjenica da ću ponovo igrati sa Valonom Behramijem. On je bio moj saigrač u Laziu i sjajna je osoba, te očekujem da ću se uz njega lakše uklopiti u ostrvski način fudbala”, dodao je Jimenez.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.