Manchester United poslao Atleticu nevjerovatnu ponudu, ali ih odgovor šokirao

Joao Felix nije na prodaju

Manchester United poslao Atleticu nevjerovatnu ponudu, ali ih odgovor šokirao

Endin Čaušević

Čelnici Manchester Uniteda na sve načine pokušavaju da dovedu nekoliko zvučnih pojačanja dok još traje ljetni prelazni rok.

Manchester United je očajno otvorio novu sezonu u Premiershipu i doživio je dva neočekivana poraza.

Crveni đavoli prvo su poraženi na svom terenu protiv Brightona, dok su proteklog vikenda doživjeli pravu blamažu na gostovanju kod Brentforda koji ih je savladao sa 4:0.

Iako je Erik ten Hag napravio nekoliko promjena u igračkom kadru jasno je da to nije dovoljno, te čelnici Manchester Uniteda pokušavaju do kraja prelaznog roka dovesti još nekoliko zvučnih pojačanja.

Prethodnih dana s Unitedom se povezuje veliki broj igrača, a večeras su mediji u Španiji objavili da je engleski klub pokušao da napravi veliko iznenađenje i dovede Joao Felixa iz Atletico Madrida.

Međutim, to nije uspjelo Manchester Unitedu jer je Atletico Madrid odbio ponudu za portugalskog igrača i poručili su Crvenim đavolima da on nije na prodaju.

Oglasi

Madridski AS je objavio da je United ponudio čak 130 miliona eura za Felixa što je poprilično iznenadilo čelnike Atletico Madrida, ali su oni ubrzo nakon toga poslali odbijenicu na Old Trafford.

Čelnici Atletico Madrida su jasno poručili da Felix može da napusti klub samo u slučaju da aktiviraju njegovu otkupnu klauzulu koja iznosi čak 350 miliona eura što je teško očekivati da se može desiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Felix je u Atletico došao prije tri godine iz Benfice za 126 miliona eura, ali nije baš opravdao očekivanja. Na 112 mečeva zabio je 29 golova i od njega u Atleticu tek očekuju da bljesne.

Navodno, i Felix je poručio čelnicima Atletica da ne želi da napušta klub i da nije previše zainteresovan da karijeru nastavi u Manchester Unitedu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Iziksaudvicu
Na stranu što navijam za Mancester ali ove cifre su postale kao hiljade. Slobodno pređite na milijarde stoko profitabilna..
4 0
user1658818016
Cuj za felixa roliko para
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi