Joaquin: Pobijedio nas je sudija, a ne Real

Joaquin: Pobijedio nas je sudija, a ne Real

Veznjak Valencije, Joaquín Sánchez Rodríguez isitče kako je njegov tim sinoć poražen na Santiago Bernabeu zbog sudijskih odluka.

29-godišnji ofanzivac kritikovao je sudiju jučerašnjeg susreta zbog nepošenih odulka, pogotovo kod dodjele crvenog kartona Albeldi što je promijenilo tok utakmice.

"Sudije mogu da prave greške, ali ove su bile toliko očigledne. Dobro smo počeli utakmicu. U drugom poluvremenu smo tražili gol, ali igrač nam je bez razloga isključen i to je promijenilo tok utakmice", rekao je Joaquin, te dodao:

"Zista je bolnog kada napustiš Bernabeu poražen poslije onakve igre. Nas nije pobijedio Real već sudija."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.