Joe Cole iz Liveproola u HSV?

Joe Cole iz Liveproola u HSV?

Edmir Škorić

Njemački bundesligaš Hamburg zainteresiran je za engleskog reprezentativca Joea Colea, inače krilnog nogometaša Liverpoola.

Cole je u Liverpool stigao iz Chelseaja prošlog ljeta, no na Anfieldu nije ispunio očekivanja. Njegovi dani u redovima Redsa su, očito, odbrojani, posebice nakon saznanja da se Liverpool pojačao sa nekoliko igrača u veznom redu. Stigli su Charlie Adam i Jordan Henderson, a blizu povratka je i Alberto Aquilani.

Britanski The People izvještava kako je HSV spreman dovesti 29-godišnjaka koji je za Liverpool protekle sezone odigrao 16 utakmica.

Ovome dodajmo kako je HSV prije nekoliko dana Rennesu prodao Jonathana Pitroipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.