Joe Cole: Lille je najbolji u Francuskoj

Joe Cole: Lille je najbolji u Francuskoj

Krilni igrač Lillea, Joe Cole, smatra da je njegova ekipa trenutno najbolja u francuskom šampionatu.

"Mislim da smo trenutno najbolji klub u ligi. Zaista ovo ne bih rekao da ne mislim tako. Istina, tabela to ne pokazuje, jer zaostajemo dva boda za prvoplasiranim i imaćemo još mnogo posla da potvrdimo moju tezu", rekao je Joe Cole, dodavši:

"Ovo će mi biti prvi slobodan Božić nakon 15. godine, te sam veoma sretan zbog toga. Otići ću da gledam utakmice Liverpoola, jer ipak sam i dalje njihov igrač. Nažalost, neću stići pogledati Chelsea i West Ham, ali i njima želim sve najbolje."

Lille se trenutno nalazi na diobi trećeg mjesta u francuskom Le Championnatu, sa samo dva boda zaostatka za vodećim dvojcem, Montpellierom i PSG-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.