Joe Cole: Moji najbolji dani tek dolaze

Od 1. jula slobodan igrač

Joe Cole: Moji najbolji dani tek dolaze

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac Joe Cole ističe kako njegovi najbolji dani tek dolaze, te je spreman pronaći novi klub.

Joe Coleu ugovor sa Chelseajem je istekao 1. jula, te kao slobodan igrač ima pravo pregovarati sa bilo kojim klubom. Najbliži potpisu engleskog reprezentativca su Tottenham i Arsenam. Spursi imaju možda i nešto više šansi, budući da je sadašnji trener Harry Redknapp trenirao Colea u West Hamu.

"Trenutno razmišljam o svojoj vlastitoj budućnosti", kaže Cole, te dodaje.

"Želim igrati na poziciji srednjeg veznog, kao što sam to činio u West Hamu. Imam osjećaj da imam još puno toga za ponuditi i siguran sam da moji najbolji dani tek dolaze. Želim pravog menadžera - menadžera koji će me obožavati i koji će me svrstati u momčad".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.