Joe Cole na kraju, ipak, ostaje u Redsima

Joe Cole na kraju, ipak, ostaje u Redsima

Edmir Škorić

Engleski nogometaš Joe Cole neće napustiti Liverpool i ostat će bar još godinu dana na Anfieldu.

Cole je prije godinu dana došao u Liverpool iz Chelseaja, no nije se naigrao, pa su mnogi prognozirali njegov povratak u  London nakon samo godinu dana. Ipak, čini se da 29-godišnjak ipak ostaje član Redsa, premda su interes za njim pokazivali Tottenham, HSV i West Ham.

"Joe je odlučan dokazatida još uvijek ima sve ono što je potrebno za igranje na najvišoj razini. Imao je dobre razgovore s menadžerom Kennyjem Dalglishom i obojica su se složili da ostane, te da još uvijek ima talent i želju za uspjehom u dresu Liverpoola", rekao je izvor blizak Liverpoolu za Goal.com, dodavši:

"Bilo je nekih razgovora o posudbi, ali ništa se nije pojavilo da odgovara i igraču i Liverpoolu".

Cole se spominjao na popisu igrača koje Liverpool želi prodati i skupiti novac za dodatna pojačanja. Ipak, izgleda da je Englez otpao s tog popisa, na kojem su, vjeruje se, Milan Jovanović, Christian Poulsen, Alberto Aquilani i Emiliano Insua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.