Joe Cole ne želi na Old Trafford?

Joe Cole ne želi na Old Trafford?

Engleski reprezentativac i bivši fudbaler Chelseaja, Joe Cole, još  uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru nakon prošlomjesečnog zamrzavanja pregovora sa njegovim dosadašnjim klubom.

Veznjak je, prema pisanju britanskih medija, bio na korak do potpisa ugovora sa Manchester Unitedom, ali Ferguson ipak nije pristao na njegove uvjete, pa je izvjesno da ovaj fudbaler neće igrati za Crvene đavole u narednoj sezoni.

Interes su također pokazivali Arsenal i Tottenham, a BBC Sport navodi da su ''pijetlovi'' ipak bliže dovođenju sjajnog engleskog reprezentativca. Cole je dobar dio karijere proveo u West Hamu gdje mu je trener bio upravo Redknapp koji danas vodi Tottenham, što će sigurno olakšati pregovore.

Joe Cole je u 396 nastupa za londonske ''plavce'' postigao 52 pogotka, dok je u dresu ''Gordog albiona'' u 54 utakmice pogodio 10 puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti