Joe Cole sve bliži Tottenhamu

Joe Cole sve bliži Tottenhamu

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac, Joe Cole, mogao bi kao slobodan igrač pojačati redove Tottenhama, nakon što još uvijek nije dogovorio produženje ugovora sa čelnicima Chelseaja.

Nakon što je pretrpio povredu gležnja i izgubio pravu formu, pregovori oko produženja ugovora Joe Colea i Chelseaja sve su teži. Tako je izvjesno da engleski reprezentativac, koji je na Capellovom preliminarnom spisku od 30 igrača, napusti Stamford Bridge ovog ljeta.

Prema pisanju britanskih medija, Joe Cole bi najradije prešao u redove Tottenhama, a to mu ne bi trebalo predstavljati veliki problem, obzirom da je i trener Spursa, Harry Redknapp, miljenik Colea.

Interesovanje za Joe Colea su pokazali još Arsenal, Manchester United i Manchester City, ali bi upravo Redknapp trebao biti prevaga, obzirom da su i jedan i drugi zajedno boravili u West Hamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.