Joe Hart propušta Svjetsko prvenstvo zbog West Hama?

Vraćaju ga na Etihad?

Joe Hart propušta Svjetsko prvenstvo zbog West Hama?

E. Čaušević, foto: EPA

Engleski golman Joe Hart mogao bi propustiti nastup na Svjetskom prvenstvu nakon što se pojavila priča da će West Ham prekinuti njegovu posudbu već u januaru.

Hart je u londonski klub stigao pred početak ove sezone na posudbu iz Manchester Cityja, ali prema svemu sudeći nije opravdao očekivanja čelnih ljud West Hama. Prema pisanju engleskih medija David Moyes nije baš impresioniran njegovim partija, a među stative već je uvrstio Adriana koji je bio rezerva Hartu.

Moyes je dao šansu Adrianu u meču protiv Manchester Cityja, te ga je ovaj golman oduševio svojim nastupom. Iako je West Ham poražen sa 2:1 Adrian je imao nekoliko odličnih odbrana, te je izluđivao igrače Cityja.

Kako piše The Sun, Hart se neće pomiriti s činjenicom da bude rezerva i vrlo vjerovatno će se u januaru vratiti na Etihad. Ukoliko ne pronađe novi klub Hart će sigurno propustiti Svjetsko prvenstvo jer je poznato da Pep Guardiola ne računa na njega u Manchester Cityju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi