Jogunčić: Igrali smo hrabro i zasluženo došli do boda

Defanzivac Radničkog

Jogunčić: Igrali smo hrabro i zasluženo došli do boda

Nogometaši Radničkog iz Lukavca uspjeli su u susretu 20. kola Prve lige FBiH osvojiti bod na gostovanju u Čapljini (2:2) i tako učvrstiti svoje mjesto na sredini tabele.

Na visini zadatka jučer je posebno bio defanzivac Lukavčana Samir Jogunčić, koji je svojom igrom podsjetio na najbolje dane kada je u Premijer ligi spretno pogađao protivničke mreže.

"Pozicija na tabeli dovoljno govori o izjednačenosti dvije ekipe. Čapljina je ekipa koja ne gubi tako lako bodove na domaćem terenu, ali smo hrabrom i timskom igrom uspjeli smo zasluženo doći do povoljnog rezultata", kazao je Jogunčić za SportSport.ba.

Pred Radničkim naredne sedmice je teško gostovanje u Bihaću kod prvoplasiranog Jedinstva. Jogunčić ističe da vjeruje u dobar rezultat svoje ekipe.

"Težak zadatak nas očekuje u subotu Pod borićima. Jedinstvo se bori za prvo mjesto, ali igra našeg kluba iz kola u kolo postaje sve bolja, tako da se nadam dobrom rezultatu u Bihaću", dodao je za kraj Jogunčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti