Johnson napušta Liverpool i odlazi u Inter?
Johnson želi napustiti Anfield zbog javnih kritika koje je dobio od menadžera Roya Hodgsona

Johnson napušta Liverpool i odlazi u Inter?

Edmir Škorić

Nogometaš engleskog Liverpoola, Glen Johnson je, navodno, rekao prijateljima kako očekuje da, već u januaru, pojača redove aktuelnog prvaka Europe - Intera.

Nakon što ga je menadžer Roy Hodgson javno kritikovao, Johnson se, piše britanska štampa, odlučio na odlazak sa Anfielda.

Engleski reprezentativac smatra da su na Giuseppe Meazzi spremni pripremiti ponudu, te ga u svoje redove dovesti u zimskom prelaznom roku koji starta početkom naredne godine.

Bivši igrač West Hama i Chelseaja bio je blizu prelska u Inter još prošlog ljeta, no transfer je propao istog trena kada je Maicon odlučio ostati, iako se tada njegova budućnost povezivala sa madridskim Realom. Sada su njegova očekivanja da Benitez napravi novu ponudu.

"Glen misli da će u januaru preći u Inter i želi napustiti Liverpool, ukoliko ne dobije priliku. Nije sretan u Liverpoolu, a osim toga nema dobre odnose sa Hodgsonom", rekao je Johsonov prijatelj za Goal.com.

Uzme li se u obzir da je Hodgson pratio igre Roda Fannija, desnog bočnog igrača francuskog Rennesa, onda je jasno da se sprema odlazak Johnsona sa Anfielda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.