Johnson upozorio Cissea

Nakon hvatanja za vrat i crvenog kartona

Johnson upozorio Cissea

Odbrambeni igrač Wolverhamptona Roger Johnson upozorio je Djibrila Cissea da će svaki sedmice dobiti crveni karton ukoliko nastavi burno reagovati na terenu.

Cisse je dobio crveni karton na Loftus Roadu u subotu, nakon što se fizički sukobio sa Johnsonom. Cisse je nakon grubog starta Johnsona na njemu, uhvatio igrača Wolvesa za vrat, za što je dobio crveni karton.

Francuski internacionalac je nakon susreta tvrdio kako se prepao starta Johnsona, jer je tokom karijere u dva navrata lomio nogu, te da je burno reagovao u afektu.

"Iznenadila me Cisseova reakcija. Razumijem da je imao neke teške povrede u karijeri i da ga je moj start iznenadio. Međutim, imaće još mnogo ovakvih situacija u utakmicama, a ukoliko bude ovako reagovao na svaku od njih, stalno će dobivati crvene kartone", rekao je Johnson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.