Jokanović seli u Bundesligu?

Dobio ponudu iz Bremena

Jokanović seli u Bundesligu?

D. Vejo

Srbijanski stručnjak na klupi Fulhama Slaviša Jokanović ovog bi ljeta mogao napustiti Ostrvo i Championship zamijeniti Bundesligom.

Werder iz Bremena koji unazad nekoliko godina ne igra u punom sjaju, pa tako boravi na sredini ili donjem dijelu tabele navodno će poslati ponudu na adresu srbijanskog stručnjaka.

Kako se piše, sve indicije upućuju na to da će Jokanović napustiti engleski tim u ljetnom prelaznom roku. Razlog tome jesu pojačanja koja na njegovo insistiranje nisu dovedena u klub ali i plata koja je nešto manja u odnosu na onu koju nudi pomenuti bundesligaš.

Prije Fulhama, Jokanović je bio na klupi Watforda kojeg je uveo u Premiership i Maccabi Tel Aviva s kojim je bilježio impresivne rezultate u izraelskom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi