Jol: Odlazak Zamore je dobra stvar za Fulham

Jol: Odlazak Zamore je dobra stvar za Fulham

Midhat Šljivak

Trener londonskog Fulhama Martin Jol izjavio je kako je odlazak Bobbyja Zamore iz tima veoma dobra stvar po ekipu sa Craven Cottagea.

Zamora je pred istek prelaznog roka pojačao gradskog rivala Queens Park Rangerse za nešto više od 6 miliona funti, a holandski stručnjak je tokom prošlih mjeseci bio u sukobu sa 31-godišnjim napadačem, te se stalno u medijima špekulisalo o odlasku Zamore iz tima.

"Moram reći da mi je drago što je Zamora napustio ekipu.  Bobby je želio otići, i moja odluka je bila da ga pustim. Ne želim zbog toga jer smo dobili mlađeg fudbalera Pavela Pogrebnyaka. Ne kažem da je on bolji od Zamore, ali nam je timski duh ipak bitniji u ekipi", rekao je Jol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.