"Moja garaža Specijal": Hrvatska javnost je tražila Vlašića i nije pogriješila
Nekadašnji bh. reprezentativac analizirao je utakmice sa EP

EP se nastavlja danas

"Moja garaža Specijal": Hrvatska javnost je tražila Vlašića i nije pogriješila

A. Beganović

Danas su na rasporedu posljednji mečevi grupne faze Evropskog prvenstva nakon čega slijedi nokaut faza u kojoj niko nema pravo na grešku.

U novoj epizodi podcasta "Moja garaža Specijal" naš gost komentator, nekadašnji bh. reprezentativac Omer Joldić, komentarisao je utakmice odigrane u protekla dva dana.

Na početku razgovora Joldić je govorio o reprezentaciji Rusije, koja je za njega uz Tursku, najneprijatnije iznenađenje Evropskog prvenstva.

"Danci su pokazali da su bolja reprezentacija od Rusije, koja je po meni uz Tursku negativno iznenađenje. Malo sam gledao, imaju Rusi samo četiri igrača koja igraju van Rusije i moguće da je to uzrok loših igara. Nisu ništa pokazali", istakao je između ostalog naš gost komentator.

Govorio je Joldić i o današnjem okršaju Portugala i Francuske.

"Portugal je u duelu sa Njemačkom pokazao da nisu ekipa koja može da dominira. Francuzi su sa druge strane bili možda i malo opušteni protiv Mađarske. Ali, mislim da oni definitivno imaju najbolju reprezentaciju", govori Joldić.

Naravno, tema je bila i reprezentacija Hrvatske.

"Javnost je od Dalića tražila da stavi Vlašića u sastav. I nije pogriješila. Pokazalo se da su bili u pravu, Vlašić je bio igrač utakmice. Modrić - šta reći? Žao mi je što će se oprostiti uskoro i što nećemo još uživati u igrama tog virtouza", ističe nekadašnji bh. reprezentativac, a kompletnu epizodu možete pogledati u video prilogu.

Top Komentari

Malmi_Suomi
@Mackintosh potpisaoSeseljasaselotejptrakom koti je slijedećikaze doratmarkeKONJ.
Zatim... @Szentharomsvag stariocitinorvezanin deckopsihopata A BELI SOCIOPATASAHOMOSEKSUALNIMCJIPANJIMA, nakon toga dolazi @Hare1946sa starišatroSarajlija doktornaukazasveisvašta a za tebe posebno ŠATRO HARE: na donju pipu mater ti yebem maloumnu dijasporsku i yebo ti dezerter mater i picku iz ovih mojih usta poganih a TVOJU DUŠU POGANU MATER TI POPISKIM.
TOLIKO Dosvidanja
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.