Jordi Alba: Želimo trijumf u svim takmičenjima

Optimizam u Kataloniji

Jordi Alba: Želimo trijumf u svim takmičenjima

Jordi Alba nakon povratka iz Malezije u intervju za špansku Marcu istakao je da u ekipi vlada veliki optimizam uoči nove sezone, te da dobar dio zasluga za to propada novom treneru Martinu.

„Sviđa mi se što trener nema namjeru mijenjati stil igre po kome smo prepoznatljivi, te što ga želi unaprediti i otkloni njegove nedostatke. U prošloj sezoni smo imali čudnu situaciju da trpimo oštre kritike i pored osvojene titule prvaka Španije. Razumijem ogorčenost mnogih što smo ubjedljivo poraženi od Bayerna u polufinalu Lige prvaka, a osvajanje tog takmičenja uostalom je i jedan od ciljeva u novoj sezoni. Želimo trijumfovati u svim takmičenjima!“ izjavio je Alba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.