Jorge Jesus: Imamo obavezu proći dalje

Oglasio se trener Benfice

Jorge Jesus: Imamo obavezu proći dalje

Adnan Beganović

Voljom žrijeba odlučeno je da se naš nacionalni tim u baražu sastane sa Portugalom. Sreća nam nije bila naklonjena, no i Portugalci nisu baš najsretniji, međutim smatraju da su u ovom trenutku bolji, te da će igrati na Evropskom prvenstvu.

Jedan od onih koji nije bio baš najzadovoljniji žrijebom je i trener Benfice, Jorge Jesus, koji smatra da Bosna i Hercegovina ima odličnu momčad, no isto tako naglašava da Portugal jednostavno ima obavezu proći na završnicu Evropskog prvenstva.

"Bosna i Hercegovina ima dobru momčad, možda i najbolju od naših eventualnih protivnika. Mnogo dobrih igrača igra za Bosnu i Hercegovinu, tehnički jako dobro potkovanih. Biće to dvije neizvjesne utakmice, no Portugal ima obavezu proći dalje jer ima najbolje igrače na svijetu", rekao je trener Benfice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti