Jorge Mendes: Quaresma ostaje u Interu

Riješene su sve dileme

Jorge Mendes: Quaresma ostaje u Interu

Edmir Škorić

Portugalski nogometaš Intera Ricardo Quaresma ostat će u Interu, tvrdi njegov menadžer Jorge Mendes.

Krilni igrač Intera i Portugala nije se naigrao u prvom dijelu sezone i očekivalo se da će napustiti Giuseppe Meazzu, obzirom da je već drugu godinu zaredom u izboru za "kantu godine" Serije A, odnosno najgoreg igrača sezone. Ovaj put Portugalac je imao sreće, Felipe Melo je bio ispred njega.

"Ricardo neće napustiti Nerazzure. U svojoj prvoj sezoni u Milanu došao je kasno i nije imao vremena da se pripremi za novu sezonu", kazao je igračev menadžer Jorge Mendes, koji je dodao.

"Tada, kad je otišao u London, također je bio nesretan jer je Felipe Scorali ubrzo napustio Chelsea. Ove godine je jako dobro odigrao protiv Fiorentine i navijači su to primijetili, no povrijedio se i nije mogao puno pokazati. Vratit će se dosta odlučniji i dokazat če svoju vrijednos, jer je mlad i talentiran i može dati jako puno za ovaj klub. Vidjet ćete, Ricardo će učiniti velike stvari za Inter."

"Lazio i Palermo su zainteresovani, no on ostaje u Interu i ne ide nigdje."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti